Wednesday, 9 September 2020

Μελάνι σε χαρτί | Νατάσα Σαβράνη: Εννοιολογικό ταξίδι με τη ροή του χρώματος


"Η πανδημία του 2020 έφερε στην καλλιτεχνική μου ζωή νέα πνοή, μέσα από ένα νέο υλικό, την υδατογραφία. Μαθήτευσα και αγάπησα το νέο υλικό  και αυτό σε αντάλλαγμα μου έδωσε φρέσκια καλλιτεχνική ματιά. Στην υδατογραφία και το μελάνι, το παιχνίδι του ελέγχου του υλικού είναι πρόκληση αλλά και κάποιες φορές ψευδαίσθηση. Μέσα από τις προσωπογραφίες της κόρης μου Μελίνας,έκανα το ταξίδι μου σε έννοιες όπως ο έλεγχος, και η αυτονόμηση, η ομορφιά,ο χρόνος και η συνέχεια, η δυαδικότητα και η αγάπη…"  

Η Νατάσα Σαβράνη γεννήθηκε το 1973, στην Νίκαια Αττικής. Σπούδασε ζωγραφική με καθηγητή τον Ευάγγελο Δημητρέα στο Τμήμα Εικαστικών και εφαρμοσμένων Τεχνών του Α.Π.Θ, από όπου αποφοίτησε το 2000. Από το 2003,ζει και εργάζεται στη Ρόδοως Εκπαιδευτικός Τέχνης, στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, σε παιδιά και ενήλικες. Έχει δείξει έργα της σε ομαδικές εκθέσεις και projectsστην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έργα της ανήκουν σε ιδιωτικές συλλογές.  Ο Εικαστικός Επιμελητής Πάρης Καπράλος σε συνεργασία με είκοσι εικαστικούς καλλιτέχνες παρουσιάζουν την έκθεση  Χαρακτικής και Ζωγραφικής “Μελάνι σε Χαρτί” και σας προσκαλούν να παρεβρεθείτε στα εγκαίνια της και να την επισκεφτείτε στην διάρκεια της. στην Chili Art Gallery (Δημοφώντος 13-15, Θησείο, κέντρο Αθήνας). 

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου  2020 ώρες 18:00 – 22:00 και θα παρευρίσκονται ο Επιμελητής και η πλειοψηφία των συμμετεχόντων καλλιτεχνών για την εγκαινιάσουν και να υποδεχτούν το κοινό. 

Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται ευλαβικά οι οδηγίες της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19 και την ασφάλεια όλων. 

Αναλυτικές πληροφορίες για την έκθεση ΕΔΩ

Browse by keyword / Βρείτε αυτό που ψάχνετε

Activism Amfissa An Athenian Outsider Andros Animation & Comics Antiparos Art Fairs Art Therapy ArtMarket Athens Auctions Audio/Video Australia Awards Books&Manuscripts Call for entries & Competitions Ciné qua non Cinema Collage Collectives Columnists: www treasures Commentary & Documentation Conferences CulturalContent/Tourism Cyprus DESIGN Digital Art Documentary EDITO ElefsisCultureCapital ENGLISH Fashion Festivals & Biennales Florina Fundraising Gastronomy Halkida Iconography Ioannina Jewllery Lesvos Lifestyle London Calling Multimedia & Installations Art Museums Myconos Naxos News Opera Performance Printmaking Projects Restoration/Συντήρηση Rethymnon Retrospective Sculpture & Ceramics Shqipëri StreetArt Symposiums Syros Tattoo Teri Paschos Thessaloniki Venue Virtual Watercolor whoISwho Workshops & Masterclasses Αγρίνιο Αίγινα Αίγιο Αλεξανδρούπολη ΑΝΑΦΗ ΑνδριανήΤζίμα Άνδρος ΑΝΤΙΚΑ Αντίπαρος ΑΠΟΨΗ Άργος Αρχαιολογία Αρχιτεκτονική Βέροια Βόλος Γειτονιές ΔΗΜΗΤΡΙΑ Δημοπρασίες Διαλέξεις/ΔημόσιεςΣυζητήσεις Δίον-Λιτόχωρο Δράμα Εγκαίνια Έδεσσα Ειδικά Θέματα ΕικαστικέςΔράσεις Εκδηλώσεις Εκθέσεις Εκπαίδευση ΕΛΕΥΣΙΝΑ Επίδαυρος Έρευνα Ζάκυνθος Ζωγραφική Ηράκλειο Θέατρο Θρησκεία Ιεράπετρα Ιστορία Ιστορίες για γάτες ΙΩΑΝΝΙΝΑ Καβάλα Καλαμάτα Καστελλόριζο Καστοριά Κέρκυρα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Κίμωλος Κοζάνη ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ Κρήτη Κως Λάρισα Λέσβος Λήμνος Λόγος Μεσολόγγι Μουσική Ναύπλιο Νεκρολογία ΞΑΝΘΗ Ξεναγήσεις Ορεστειάδα Παιδαγωγικά Πάρος Παρουσιάσεις Πάτρα ΠεριΟινουΣκιας Πόρος Πρόσωπα Προσωπικότητες Ρόδος Σάμος Σαντορίνη Σκηνογραφία Σπέτσες Στήλη Άλατος Στυλ & Εποχές Συλλογές Συναυλίες Συνέντευξη ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Τέχνες Τέχνη Τεχνολογία Τζια ΤΗΝΟΣ Τρίπολη ΥΔΡΑ Υποτροφίες Φλώρινα ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ Φωτογραφία Χανιά Χειροτεχνίες Χίος Χορηγίες Χορός Ψηφιδωτό Ψυχολογία στην καθημερινότητα