Thursday 9 April 2020

Global PrintExpo: Η πρώτη εικονικής εκθεσης & συνέδριο για τον κλάδο της εκτύπωσης διεθνώς

H Resolve Business Management ανακοίνωσε το λανσάρισα της Global PrintExpo - της πρώτης στον κόσμο Εικονικής Έκθεσης και Συνέδριο για τη βιομηχανία εκτύπωσης. Κατά την ανάπτυξη αυτής της δημιουργικής και καινοτόμου ιδέας, οι διευθυντές της διεθνούς έκθεσης της RBM κ.κ. Wayne Beckett και Chris Watson θα αξιοποιήσουν τη μακροχρόνια τεχνική εμπειρία τους στην διαχείριση προϊόντων που βασίζονται σε υπηρεσίες cloud, καθώς και την τεχνογνωσία για τη διεξαγωγή μεγάλων εκθέσεων βιομηχανίας εκτύπωσης. Η έκεθεση και το συνέδριο που θα την συνοδεύει θα "ανοίξουν" τον Ιούνιο του 2020 σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθουν προσεχώς.

Ο Beckett σχολιάζει: "Πιστεύουμε ότι είναι σαφώς η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει μια εικονική έκθεση στον κλάδο της εκτύπωσης, όχι μόνο λόγω των περιορισμών που ισχύουν σήμερα για την παρακολούθηση φυσικών εμπορικών εκθέσεων που θα ισχύουν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά και λόγω των πλεονεκτημάτων βιωσιμότητας και της ευκολότερης προσβασιμότητας επισκέπτες. Γνωρίζουμε ότι πολλές εταιρείες είναι προσανατολισμένες για νέες εκκινήσεις προϊόντων αργότερα αυτό το έτος και χωρίς τρέχουσες εμπορικές εκθέσεις, αυτό θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στις επιχειρήσεις τους. Το Global PrintExpo έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους προμηθευτές μια τακτική ροή ερωτήσεων όλο το χρόνο και οι διευθύνσεις διεύθυνσής τους μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για ευκαιρίες διαφήμισης και μάρκετινγκ έξω από την έκθεση. "



Η παγκόσμια εκθεσιακή εκδήλωση PrintExpo θα λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο όπως μια ζωντανή έκθεση, εκτός από το ότι ο καθένας μπορεί να επισκεφθεί την παράσταση 24/7 365 ημέρες το χρόνο, από οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς το κόστος πτήσεων και ξενοδοχείων. Ο χώρος των 10.000 τ.μ. και όλες οι εκθεσιακές εγκαταστάσεις θα καταστούν πραγματικές φυσικές διαστάσεις. Έτσι, όταν η επίδειξη ανοίγει τον Ιούνιο του 2020, οι επισκέπτες θα εγγραφούν και θα μπορούν να πλοηγηθούν στην αίθουσα και να επισκεφθούν τα περίπτερα, συμπληρώνοντας 3D προϊόντα, βίντεο HD και λήψεις βιβλιογραφίας, δημιουργώντας ερωτήσεις πωλήσεων σε πραγματικό χρόνο.

Οι εκθέτες θα μπορούν να αναβαθμίζουν τα προϊόντα στα περίπτερα τους με μια σειρά από διαδραστικό περιεχόμενο που οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν και να κατεβάσουν. Μια διαισθητική διεπαφή αναζήτησης και ένα διαδραστικό σχέδιο ορόφου εξασφαλίζει ότι η εκπομπή είναι εύκολη στην πλοήγηση και το καλύτερο περιεχόμενο βρίσκεται πάντοτε πρώτα.

Ένα άλλο πρόσθετο πλεονέκτημα μιας εικονικής έκθεσης είναι ότι οι εκθέτες θα είναι σε θέση να ενημερώνουν συνεχώς το περίπτερο τους ή να διαθέτουν διαφορετικό προϊόν κάθε εβδομάδα, εφόσον απαιτείται. Μέσω του back office του εκθεσιακού γραφείου, οι εκθέτες μπορούν να αλλάζουν το περιεχόμενο όπως τα βίντεο και τα φυλλάδια όπως απαιτείται.

Επιπλέον, η Global PrintExpo θα έχει ένα μηνιαίο πρόγραμμα συνεδρίων, όπου οι εκθέτες θα μπορούν να διοργανώνουν σεμινάρια και διαδηλώσεις σε μια παγκόσμια αγορά. Θα συνεργαστούμε επίσης με διάφορους εκδοτικούς οργανισμούς ανά τον κόσμο για την παραγωγή περιεχομένου με γνώμονα τη χώρα. Το πρόγραμμα συνεδρίων θα προωθηθεί μέσω του Τύπου και των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης για να διασφαλιστεί ότι οι επισκέπτες θα επιστρέψουν στην επίδειξη.

Μόλις η εκπομπή αρχίσει να λειτουργεί τον Ιούνιο, η Global PrintExpo θα επενδύσει μαζικά στην προώθηση της παράστασης σε όλο τον κόσμο στους τελικούς χρήστες. Οι δελτία VIP των εκθετών θα εκδίδονται με τον ίδιο τρόπο όπως και οι παραδοσιακές εκπομπές, προκειμένου να οδηγηθεί ο παλμός των επισκεπτών.

Η Global PrintExpo συνεργάζεται με μια άλλη δημοφιλή εικονική εμπορική έκθεση www.IndustryExpo.online η οποία έχει λάβει πάνω από 40.000 επισκέπτες από τότε που άνοιξε τον Ιανουάριο. Το Global PrintExpo θα βρίσκεται στην αίθουσα # 2 που φιλοξενείται στην πλατφόρμα V-Ex Virtual Exhibition.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα συστημάτων κελύφους και τις προσαρμοσμένες κατασκευές, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.GlobalPrintExpo.online.

Browse by keyword / Βρείτε αυτό που ψάχνετε

Activism Amfissa An Athenian Outsider Andros Animation & Comics Antiparos Art Fairs Art Therapy ArtMarket Athens Auctions Audio/Video Australia Awards Books&Manuscripts Call for entries & Competitions Ciné qua non Cinema Collage Collectives Columnists: www treasures Commentary & Documentation Conferences CulturalContent/Tourism Cyprus DESIGN Digital Art DJs Documentary EDITO ElefsisCultureCapital ENGLISH Fashion Festivals & Biennales Florina Fundraising Gastronomy Halkida Iconography Ioannina Jewllery Lesvos LGBTQI+ Lifestyle London Calling Loutraki Multimedia & Installations Art Museums Myconos Naxos News Opera Party Performance Printmaking Projects Restoration/Συντήρηση Rethymnon Retrospective Sculpture & Ceramics Shqipëri Sikinos StreetArt Symposiums Syros Tattoo Teri Paschos textileArt Thessaloniki US Venue Virtual Watercolor whoISwho Workshops & Masterclasses Αγρίνιο Αίγινα Αίγιο Αλεξανδρούπολη ΑΝΑΦΗ ΑνδριανήΤζίμα Άνδρος ΑΝΤΙΚΑ Αντίπαρος Απόψεις ΑΠΟΨΗ Άργος Αρχαιολογία Αρχιτεκτονική Βέροια Βόλος Γειτονιές Δελφοί ΔΗΜΗΤΡΙΑ Δημοπρασίες Διαλέξεις/ΔημόσιεςΣυζητήσεις Δίον-Λιτόχωρο Δράμα Έβρος Εγκαίνια Έδεσσα Ειδικά Θέματα ΕικαστικέςΔράσεις Εκδηλώσεις Εκθέσεις Εκπαίδευση ΕΛΕΥΣΙΝΑ Επίδαυρος Έρευνα Ζάκυνθος Ζωγραφική Ηράκλειο Θέατρο Θρησκεία Ιδρύματα Ιεράπετρα Ιστορία Ιστορίες για γάτες ΙΩΑΝΝΙΝΑ Καβάλα Καλαμαριά Καλαμάτα Καλλιγραφία Καστελλόριζο Καστοριά Κέρκυρα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Κίμωλος Κοζάνη ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ Κρήτη Κως Λάρισα Λέσβος Λευκάδα Λήμνος Λόγος Λύκειον Ελληνίδων Μεσολόγγι Μουσική Ναύπακτος Ναύπλιο Νεκρολογία ΞΑΝΘΗ Ξεναγήσεις Ολυμπία Ορεστειάδα Παιδαγωγικά Παιδιά Πάρος Παρουσιάσεις Πάτμος Πάτρα ΠεριΟινουΣκιας Πόρος Πρόσωπα Προσωπικότητες Ρόδος Σάμος Σαντορίνη Σκηνογραφία Σκιάθος Σπέτσες Στήλη Άλατος Στυλ & Εποχές Συλλογές Συναυλίες Συνέντευξη ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Τέχνες Τέχνη Τεχνολογία Τζια ΤΗΝΟΣ Τρίκαλα Τρίπολη ΥΔΡΑ Υποτροφίες Φλώρινα ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ Φωτογραφία Χαλκίδα Χανιά Χειροτεχνίες Χίος Χορηγίες Χορός Ψηφιδωτό Ψυχολογία Ψυχολογία στην καθημερινότητα