Wednesday, 13 March 2019

Ατρόμητος Αγ. Αντωνίου: Ανάπτυξη και επενδύσεις μέσω του Αθλητισμού & του Πολιτισμού

(Από τα αριστερά προς τα δεξιά) O Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο Ιδρυτής του Myro Group of Culture
και πρώην Μεγάλος Χορηγός του "Ἁτρόμητου" Αγ. Αντωνίου κ. Σταύρος Μυρωνίδης,
ο Αντιδήμαρχος Αποστολος Τσολακης, επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης για να τιμηθούν
για τη συνεισφορά τους στα κοινά, και ο Γιαννάκης Ιωάννου, ο Βιομήχανος Νίκος Καραγεώργος και Βασίλης Τουλκερίδης. 


(Από τα αριστερά προς τα δεξιά) Ο Βιομήχανος Νίκος Καραγιώργος
με το γιο του ,πρώην πρόεδρος της ομάδας Στέφανος Στεφανιδης,
μηχανικός που βοήθησε στις υποδομές του γηπέδου
σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο θερμης κ. Απόστολο Τσολάκη
και ο Βασιλης Τουλκεριδης, πρώην πρόεδρος ομάδας
O Στέλιος Μιχαηλίδης της Energy Plus, πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Αγ.Αντωνίου και η σύζυγος του Ναταλί Μιχαηλίδου ,αντιπρόεδρος Αγ.Αντωνίου, έχουν αποφασίσει να στηρίξουν από την αρχή του έτους την ποδοσφαιρική ομάδα του Αγ.Αντωνίου. Έχοντας πάρει αύτην την απόφαση , χρηματοδοτούν και στηρίζουν όλες τις ανάγκες αυτής της ομάδας. Πέρα απο αυτό έχουν βάλει νέο φωτισμό και ασχολούνται και με την συντήρηση του γηπέδου. Αυτό γίνεται, πολλές φορές και με τη βοήθεια της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου , με τον υπέυθυνο αντιδήμαρχο Απόστολο Τσολάκη και κάποιες φορές με τη βοήθεια και συμβολη του ίδιου του δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου ώστε να επιτευχθεί η ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Φαίνεται η σύμπνοια ως προς τα κοινά, χαλάρωση στης κερκίδες 
Ο Στέλιος Μιχαηλίδης και η σύζυγος του ασχολήθηκαν με την ομάδα όχι μόνο για να διαφημιστεί το όνομά τους , καθώς αν επεδίωκαν κάτι τέτοιο θα μπορούσαν να πάρουν μια μεγαλύτερη ομάδα ή να κάνουν μια διαφημιστική καμπάνια. Η απόφασή τους να στηρίξουν ένα μικρό χωριό αυτήν την περίοδο για την Ελλάδα είναι κάτι που έιναι στα σχέδια του Στέλιου Μιχαηλίδη , όπως και τοο να ιδρύσει μια μεγάλη εταιρεία, την Energy Plus, στην Ελλάδα, ελληνικής τεχνολογίας.


Ο Σταύρος Μυρωνίδης, Ιδρυτής του  Myro Group of Culture,
πρώην μεγάλος χορηγός της ομάδας, μαζί με τον σημερινό
πρόεδρο της ομάδας κ. Στέλιο Μιχαηλίδη
και τη σύζυγο του Ναταλί Μιχαηλίδου 
Την Κυριακή που μας πέρασε ο πρόεδρος με τη σύζυγο του αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα πάρτυ ώστε να έρθουν πιο κοντά οι συμπαίκτες, οι παράγοντες, ο ίδιος ο πρόεδρος και προσκάλεσε τον Δήμαρχο Θέρμης κ.Παπαδόπουλο και τον αντιδήμαρχο της τεχνικής υπηρεσίας κ.Τσολάκη για τους ευχαριστήσει για τη σημαντική τους βοήθεια στην προσπάθεια ο Ατρόμητος Αγ. Αντωνίου, Energy Plus, να μπορέσει να πάει στο επόμενο επίπεδο. Ο κύριος Μιχαηλίδης είχε φροντίσει να υπάρχουν πάνω απο 2.000 σουβλάκια, σαλάτες, ποτά και αναψυκτικά για όλους , καθώς δόθηκαν απλόχερα στους επισκέπτες και στους φιλοξενούμενους της άλλης ομάδας . Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 4-0 δεν αναφέρεται όμως η άλλη ομάδα γιατόι δεν είχε σημασία ποιος κέρδισε αλλά η γιορτή που έγινε και το γενικό κλίμα ευφορίας που επικρατούσε. Εκείνη την ημέρα ήρθαν πολλοί φίλοι της ομάδας που σχετίζονται με το Myro Antiques House, τον προηγούμενο χορηγό της ομάδας και πλεόν φίλομε τον Στέλιο Μιχαηλίδη. Ήρθε ακόμη ο ιδιοκτήτης της Pindaros travel, Γιαννάκης Ιωάννου, ο οποίος έφερε και πολλούς ανθρώπους απο την Κίνα για να δουν όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια του Στέλιου Μιχαηλίδη να στηρίξει την τοπική κοινωνία μέσα απο τον αθλητισμό.

Πανυγυσρισμός για το γκολ!
Στο μυαλό του ο Στέλιος Μιχαηλίδης της Energy Plus έχει να φέρει σιγά σιγά σοβαρούς επενδυτές στην περιοχή και στην Ελλάδα, για να υπάρξει μια ανάπτυξη και μια επιτυχημένη πορεία των επενδύσεών του αλλά πάντα μέσα απο τον αθλητισμό και τον πολιτισμό , κάτι που θέλει να προάγει. Η Energy Plus σκοπεύει να υιοθετήσει και να μεγαλώσει την ιδέα στήριξης αυτής της περιοχής και με άλλες δράσεις που έχουν να κάνουν με φιλανθρωπία και με δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην ευρύτερη περιοχή μέσω της ελληνικής τεχνολογίας που διαθέτει η Energy Plus.

Κινέζοι επιχειρημετιες σκέφτονται να επενδύσουν στην περιοχή.Ήρθαν στην εκδήλωση με την μεσολάβηση του
Tour Operator Γιαννάκη Ιωάννου, ιδιοκτήτη της Pindaros Travel, και
ενός από τους επισήμους προσκεκλημένους της εκδήλωσης από τον επίσης εικονιζόμενο στην φωτογραφία
πρώην μεγάλο χορηγό της ομάδας και Ιδρυτή του Myro Group of Culture Σταύρου Μυρωνίδη


Ποιά 
Ποιά είναι η Energy Plus
Η Energy Plus παράγει φωτιστικά σώματα τεχνολογίας led εξωτερικών χώρων για πλατείες, υπαίθριους χώρους, γήπεδα και εσωτερικών χώρων για βιομηχανικά πάρκα που κάνουν με απίστευτα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας την νύχτα μέρα. Είναι η επένδυση ζωής του Στέλιου Μιχαηλίδη, μια 100% Ελληνική Εταιρεία που παράγει δικά της πρότυπα σχέδια led φωτισμού καινοτομόντας τόσο επί αυτής της τεχνολογίας όσο και ως προς τον σχεδιασμό του φωτισμού. Δεν είναι απλά δυνατά φώτα που έρχονται μαζί με σχετική οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος: είναι η μελέτη του φωτισμού του κάθε χώρου, μικρού ή μεγάλου που κάνει την διαφορά, σε συνδυασμό με μια σειρά ευρεσιτεχνιών και καινοτομίας ως προς τον σχεδιασμό των συσκευών που παράγουν το φως. Η Energy Plus παράγει φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Το επιστημονικό προσωπικό της Εταιρίας υλοποιεί πρωτοποριακή έρευνα στα πεδία του σχεδιασμού, του φωτισμού, των οπτικών μονάδων των LED Chips και των ηλεκτρονικών, με αποτέλεσμα να κατέχει πατέντες και διεθνείς πιστοποιήσεις στο αντικείμενο δραστηριότητας της. Η Energy Plus ιδρύθηκε το 2012 με αντικείμενο την κατασκευή και εκμετάλλευση φωτοβολταϊκών πάρκων ηλεκτροπαραγωγής. Το 2015 προχώρησε στην δημιουργία μονάδας παραγωγής φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED στην ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου - Θεσσαλονίκης.  Επενδύοντας συνεχώς σε άριστα καταρτισμένο προσωπικό και σε νέες τεχνολογίες, αποτελεί μία ελληνική εταιρία που στοχεύει να καταξιωθεί σε όλο τον Ευρωπαϊκό χώρο. Η εταιρεία εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης σε χώρο παραγωγής 2.500 m2, όπου γίνεται ο σχεδιασμός, η συναρμολόγηση, ο ποιοτικός έλεγχος (σε τρία στάδια) και η συσκευασία των τελικών προϊόντων, με δυναμικότητα που ξεπερνάει τα 35.000 τεμάχια ετησίως. Σε κοντινές αποστάσεις βρίσκονται όλοι οι προμηθευτές εξαρτημάτων και υλικών με αποτέλεσμα την ουσιαστική και άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ζήτηση.Browse by keyword / Βρείτε αυτό που ψάχνετε

Activism Amfissa Andros Animation & Comics Antiparos Art Fairs Art Therapy ArtMarket Athens Auctions Audio/Video Australia Books&Manuscripts Call for entries & Competitions Cinema Collage Collectives Columnist: An Athenian Outsider Columnist: Aperture Columnist: Ciné qua non Columnist: Ιστορίες για γάτες Columnist: Στήλη Άλατος Columnists: London Calling Columnists: www treasures Commentary & Documentation Conferences CulturalContent/Tourism Cyprus DESIGN Digital Art Documentary EDITO ElefsisCultureCapital ENGLISH Fashion Festivals & Biennales Florina Gastronomy Halkida Iconography Ioannina Jewllery Lesvos Lifestyle Multimedia & Installations Art Museums Myconos News Opera Performance Printmaking Projects Restoration/Συντήρηση Rethymnon Retrospective Sculpture & Ceramics Shqipëri StreetArt Symposiums Syros Tattoo Thessaloniki Venue Watercolor whoISwho Workshops & Masterclasses Αίγινα ΑΝΑΦΗ ΑνδριανήΤζίμα ΑΝΤΙΚΑ Αντίπαρος ΑΠΟΨΗ Άργος Αρχαιολογία Αρχιτεκτονική Βέροια Βόλος Γειτονιές ΔΗΜΗΤΡΙΑ Δημοπρασίες Διαλέξεις/ΔημόσιεςΣυζητήσεις Δίον-Λιτόχωρο Δράμα Εγκαίνια Έδεσσα Ειδικά Θέματα ΕικαστικέςΔράσεις Εκδηλώσεις Εκθέσεις Εκπαίδευση ΕΛΕΥΣΙΝΑ Επίδαυρος Έρευνα Ζωγραφική Ηράκλειο Θέατρο Θρησκεία Ιεράπετρα Ιστορία ΙΩΑΝΝΙΝΑ Καβάλα Καλαμάτα Καστελλόριζο Κέρκυρα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Κίμωλος Κοζάνη Κρήτη Λάρισα Λήμνος Λόγος Μεσολόγγι Μουσική Νεκρολογία ΞΑΝΘΗ Ξεναγήσεις Παιδαγωγικά Πάρος Παρουσιάσεις Πάτρα ΠεριΟινουΣκιας Πόρος Πρόσωπα Προσωπικότητες Ρόδος Σάμος Σαντορίνη Σκηνογραφία Σπέτσες Στυλ & Εποχές Συλλογές Συναυλίες Συνέντευξη Τέχνες Τέχνη Τεχνολογία Τζια ΤΗΝΟΣ ΥΔΡΑ Υποτροφίες Φλώρινα ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ Φωτογραφία Χανιά Χειροτεχνίες Χορός Ψηφιδωτό