Wednesday 13 March 2019

Γιορτή φίλων της ποδοσφαιρικής ομάδας “Ατρόμητος” Αγ. Αντωνίου την Κυριακή 17 Μαρτίου

Με φορά ρολογιού είναι τα μέλη του
διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μαζί με
τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας 
κ.κ. Μιχάλης Αβραάμ, Απόστολος Τσολάκης,
Κωνσταντίνος Καρασαββίδης, Βασίλης Τουλκερίδης,
και Σταύρος Μυρωνίδης, σε πρόσφατη συνάντηση
στο παραδοσιακό καφεγλυκοπωλείο
του Αγ. Αντωνίου.
Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας “Ατρόμητος” Αγίου Αντωνίου του Δήμου Θέρμης και χορηγός της ομάδας μέσω της εταιρείας του Energy Plus κ. Στέλιος Μιχαηλίδης, η αντιπρόεδρος Ναταλί Μιχαηλίδου, ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του Myro Group of Culture Σταύρος Μυρωνίδης προσκαλούν τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι σε μια γιορτή, με φαγητό και ποτό για όλους για να ευχαριστήσουν όσους στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας μέχρι σήμερα. Τιμώμενα πρόσωπα στην γιορτή θα είναι ο Δημάρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Απόστολος Τσολάκης, τους οποίους η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει ξεχωριστά που βρίσκονται από την αρχή στο πλευρό της ομάδας στην προσπάθεια της για ανάδειξη, αλλά και την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος στους νέους του Δήμου.

Με την ευκαιρία της γιορτής θα ανακοινωθεί και η δημοπράτηση τεχνικής μελέτης ύψους 380.000 ευρώ για την δημιουργία εγκαταστάσεων του νέου γηπέδου Αγίου Αντωνίου, το οποίο, όταν ολοκληρωθεί, θα είναι το πιο σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου του Δήμου Θέρμης. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας ξεχωρίζει ιδιαίτερα την συμβολή του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Θέρμης  με τον οποίο έχει εξαιρετική συνεργασία με στόχο την δημιουργία του νέου γηπέδου, και θέλει να τον ευχαριστήσει που σε μια γενική αρνητική συγκυρία για την Ελλάδα στέκεται πάντοτε αρωγός στις γενναίες προσπάθειες ενός μικρού χωριού του Δήμου.


Ο  Ιδρυτής και Πρόεδρος του Myrό Group
of Culture κ. Σταύρος Μυρωνίδης (αριστερά)
με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας
του Δήμου Θέρμης κ. Απόστολο Τσολάκη
(δεξιά)
Ο  Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Θέρμης κ. Απόστολος Τσολάκης δήλωσε: “Η τεχνική περιπέτεια για την ανάπτυξη περεταιρω υποδομών στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Αγ. Αντωνίου έχει τελειώσει με τον καλυτερο τροπο. Προηγηθηκαν προ διετίας 2 άγονες δημοπρασίες για αποδυτήρια ελαφρου τύπου και μικρού μεγέθους. Η τεχνική υπηρεσία αναγκάστηκε να επανεξετάσει τη νομιμότητα των διαδικασιών, να διορθώσει σφάλματα, να δώσει λύσεις στην αδειοδότηση των κατασκευών και να προβεί στη σύνταξη και εκπόνηση μελέτης, για κτιριακές εγκαταστάσεις - αποδυτηρια σύγχρονα μεγάλου μεγέθους, προδιαγραφών Γ.Γ. Αθλητισμού. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε ο φάκελος των μελετών και η υπηρεσία προτίθεται σύντομα να δημοπρατήσει το έργο, προϋπολογισμού 380.000 ευρώ. Αυτή είναι η ισχυρή προοπτική της ανάπτυξης σε σωστή βάση των αθλητικών δραστηριοτήτων της ομάδας του Αγίου Αντωνίου. Επιπρόσθετα, ετοιμάζεται ο φάκελος ταυτοποίησης όλων των εκκρεμοτήτων που αφορούν στα αγροτεμάχια που χρησιμοποιούνται για τις αθλητικές δραστηριότητες και εμπλέκουν και τη κυριότητα αυτών και την χρήση τους. Με  την προώθηση αυτού του φακελου και την έκδοση των σχετικών υπουργικών αποφάσεων και την τελικη διόρθωση του καθεστώτος γης που υπάρχει εκεί, θα λυθεί δια παντός όλα τα θέματα που αφορουν την γη που χρησιμοποιείται για τις αθλητικές δραστηριότητες των κατοίκων του Αγ. Αντωνίου”.

Σχέδιο Αποδυτηρίων -Πατήστε στη φωτογραφία
για μεγέθυνση




Browse by keyword / Βρείτε αυτό που ψάχνετε

Activism Amfissa An Athenian Outsider Andros Animation & Comics Antiparos Art Fairs Art Therapy ArtMarket Athens Auctions Audio/Video Australia Awards Books&Manuscripts Call for entries & Competitions Ciné qua non Cinema Collage Collectives Columnists: www treasures Commentary & Documentation Conferences CulturalContent/Tourism Cyprus DESIGN Digital Art DJs Documentary EDITO ElefsisCultureCapital ENGLISH Fashion Festivals & Biennales Florina Fundraising Gastronomy Halkida Iconography Ioannina Jewllery Lesvos LGBTQI+ Lifestyle London Calling Loutraki Multimedia & Installations Art Museums Myconos Naxos News Opera Party Performance Printmaking Projects Restoration/Συντήρηση Rethymnon Retrospective Sculpture & Ceramics Shqipëri Sikinos StreetArt Symposiums Syros Tattoo Teri Paschos textileArt Thessaloniki US Venue Virtual Watercolor whoISwho Workshops & Masterclasses Αγρίνιο Αίγινα Αίγιο Αλεξανδρούπολη ΑΝΑΦΗ ΑνδριανήΤζίμα Άνδρος ΑΝΤΙΚΑ Αντίπαρος Απόψεις ΑΠΟΨΗ Άργος Αρχαιολογία Αρχιτεκτονική Βέροια Βόλος Γειτονιές Δελφοί ΔΗΜΗΤΡΙΑ Δημοπρασίες Διαλέξεις/ΔημόσιεςΣυζητήσεις Δίον-Λιτόχωρο Δράμα Έβρος Εγκαίνια Έδεσσα Ειδικά Θέματα ΕικαστικέςΔράσεις Εκδηλώσεις Εκθέσεις Εκπαίδευση ΕΛΕΥΣΙΝΑ Επίδαυρος Έρευνα Ζάκυνθος Ζωγραφική Ηράκλειο Θέατρο Θρησκεία Ιδρύματα Ιεράπετρα Ιστορία Ιστορίες για γάτες ΙΩΑΝΝΙΝΑ Καβάλα Καλαμαριά Καλαμάτα Καλλιγραφία Καστελλόριζο Καστοριά Κέρκυρα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Κίμωλος Κοζάνη ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ Κρήτη Κως Λάρισα Λέσβος Λευκάδα Λήμνος Λόγος Λύκειον Ελληνίδων Μεσολόγγι Μουσική Ναύπακτος Ναύπλιο Νεκρολογία ΞΑΝΘΗ Ξεναγήσεις Ολυμπία Ορεστειάδα Παιδαγωγικά Παιδιά Πάρος Παρουσιάσεις Πάτμος Πάτρα ΠεριΟινουΣκιας Πόρος Πρόσωπα Προσωπικότητες Ρόδος Σάμος Σαντορίνη Σκηνογραφία Σκιάθος Σπέτσες Στήλη Άλατος Στυλ & Εποχές Συλλογές Συναυλίες Συνέντευξη ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Τέχνες Τέχνη Τεχνολογία Τζια ΤΗΝΟΣ Τρίκαλα Τρίπολη ΥΔΡΑ Υποτροφίες Φλώρινα ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ Φωτογραφία Χαλκίδα Χανιά Χειροτεχνίες Χίος Χορηγίες Χορός Ψηφιδωτό Ψυχολογία Ψυχολογία στην καθημερινότητα