Monday, 15 October 2018

To Hyatt Regency Thessaloniki χορηγός φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας "Auction for pink"

To Hyatt Regency Thessaloniki είναι το σημαντικότερο διεθνές resort της Θεσσαλονίκης και δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει με τον δικό του μοναδικό τρόπο στην φιλανθρωπική πρόκληση των ημερών η οποία μάλιστα γίνεται στην έδρα του. Ο οίκος Δημοπρασιών Myro Antiques House, με πρωτοβουλία του ιδρυτή και ιδιοκτήτη, κύριου Σταύρου Μυρωνίδη, θα δωρίσει στον σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» το 50% της τιμής πώλησης 9 έργων, που φέρουν την υπογραφή του Μιχαήλ Κόκκινου, με θέμα το γυμνό ανθρώπινο σώμα, στην 66η Φιλανθρωπική Δημοπρασία Αντικών & Τέχνης Auction for Pink του Myro Antiques House. Στην προσπάθεια αλλά και την δημοπρατική αυτή πρόκληση έχουν απαντήσει θετικά πολλές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης προγραμματίζεται να λάνουν χώρα και άλλες πρωτότυπες δημοπρασίες, όπως, για παράδειγμα, δημοπρασία ραντεβού με VIPS, διασημότητες, προσωπικότητες του lifestyle κλπ.

Το Hyatt Regency Thessaloniki  χορηγεί δωρεάν  την αίθουσα που θα λάβει χώρα αυτό το μπουκέτο ενεργειών, με γνώμονα τον φιλανθρωπικό προσανατολισμό του event. Άλλωστε το διεθνούς κύρους ξενοδοχείο είναι συνεργάτης της Myro Gallery (που έχει ιδρύσει ο κ. Σταύρος Μυρωνίδης), η οποία συμβάλλει από το 2014 εκλεκτή τέχνη από διεθνούς φήμης Έλληνες και ξένους δημιουργούς που εκτίθονται στους χώρoυς του.

Η δημοπρασία
Η δημοπρασία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στις 20.00 στο Hyatt Regency Thessaloniki. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 19.30 και το σφυρί θα πέσει στις 20.30. Ανακαλύψτε περισσότερα για την δημοπρασία και την πρωτοβουλία υποστήριξης του Συλλόγου Άλμα Ζωής Νομού Θεσσαλονίκης ΕΔΩ.


-------------------------------
Δηλώστε συμμετοχή στο event  ΕΔΩ.

Δείτε όλα τα αντικείμενα ΕΔΩ.
-------------------------------

Σχετικά με το Άλμα Ζωής Νομού Θεσσαλονίκης
O Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» N. Θεσσαλονίκης είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο του οποίου τα μέλη, οι εθελόντριες και το Διοικητικό Συμβούλιο είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού. Στόχος του είναι η στήριξη των γυναικών που νοσούν και των οικογενειών τους, όπως επίσης η ενημέρωση του πληθυσμού για την πρόληψη-έγκαιρη διάγνωση. Το επιστημονικό έργο του Συλλόγου καθώς και τα Προγράμματα σχεδιάζονται και υλοποιούνται από τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας του Συλλόγου (Κοινωνική Λειτουργό και Ψυχολόγο) και εγκρίνεται από Επιστημονική Επιτροπή. Τα γραφεία του Συλλόγου βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά 38, και οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά 9 πμ -5 μμ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: www.almazoisthes.gr

Σχετικά με τον Οίκο Δημοπρασιών Myrό Antiques House
Ο Οίκος Δημοπρασιών Myro  Antiques House προσπαθεί μέσα από τις Δημοπρασίες και τα events που οργανώνει, να εδραιώσει και στην Βόρεια Ελλάδα τον θεσμό της Δημοπρασίας, όπως αυτή εννοείται και πραγματοποιείται σε χώρες του εξωτερικού, αλλά και ως απάντηση στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Η εταιρεία ηγείται ενός συνόλου δραστηριοτήτων ανάπτυξης, παραγωγής και προβολής ποιοτικής σύγχρονης τέχνης  (μέσω της Myrό Gallery, της πλατφόρμας γλυπτικής Greek Marble Initiative και Διεθνών Συμποσίων που φιλοξενεί και διοργανώνει) και να αναδείξει την Ελλάδα διεθνώς μέσω δραστηριοτήτων Real Estate που περιλαμβάνουν την τη δημιουργία ειδικής πλατφόρμας για την διάθεση διακεκριμένων ακινήτων και νησιών από ιδιώτες. Ο Οίκος βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Σουρωτής – Αγίου Αντωνίου, στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης.  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: www.myroauctions.gr.


Browse by keyword / Βρείτε αυτό που ψάχνετε

Activism Amfissa Andros Animation & Comics Antiparos Art Fairs ArtMarket Athens Auctions Audio/Video Australia Books&Manuscripts Call for entries & Competitions Cinema Collage Collectives Columnist: An Athenian Outsider Columnist: Aperture Columnist: Ciné qua non Columnist: Ιστορίες για γάτες Columnist: Στήλη Άλατος Columnists: London Calling Columnists: www treasures Commentary & Documentation Conferences CulturalContent/Tourism Cyprus DESIGN Digital Art Documentary EDITO ElefsisCultureCapital ENGLISH Fashion Festivals & Biennales Florina Gastronomy Halkida Iconography Ioannina Jewllery Lesvos Multimedia & Installations Art Museums Myconos News Opera Performance Printmaking Projects Restoration/Συντήρηση Rethymnon Retrospective Sculpture & Ceramics Shqipëri StreetArt Symposiums Syros Tattoo Thessaloniki Venue whoISwho Workshops & Masterclasses ΑΝΤΙΚΑ Αντίπαρος ΑΠΟΨΗ Άργος Αρχαιολογία Αρχιτεκτονική Βέροια Βόλος Γειτονιές Δημοπρασίες Διαλέξεις/ΔημόσιεςΣυζητήσεις Δίον-Λιτόχωρο Εγκαίνια Έδεσσα Ειδικά Θέματα ΕικαστικέςΔράσεις Εκδηλώσεις Εκθέσεις Εκπαίδευση ΕΛΕΥΣΙΝΑ Έρευνα Ζωγραφική Ηράκλειο Θέατρο Θρησκεία Ιεράπετρα Ιστορία Καβάλα Καλαμάτα Κέρκυρα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Κοζάνη Λάρισα Λόγος Μουσική Νεκρολογία ΞΑΝΘΗ Ξεναγήσεις Παρουσιάσεις Πάτρα ΠεριΟινουΣκιας Πόρος Πρόσωπα Προσωπικότητες Σάμος Σαντορίνη Σκηνογραφία Σπέτσες Στυλ & Εποχές Συλλογές Συναυλίες Συνέντευξη Τέχνες Τέχνη Τεχνολογία ΤΗΝΟΣ ΥΔΡΑ Φλώρινα ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ Φωτογραφία Χανιά Χειροτεχνίες Χορός Ψηφιδωτό