Sunday, 14 October 2018

Φιλανθρωπική προσφορά της "Τσομπανίδης" μέσω Δημοπρασίας Τέχνης

Η εταιρεία "Τσομπανίδης Χωματουργικές Εργασίες" απάντησε στην πρόκληση των εστιατορίων "Ζύθος"-επιχείρηση που έκανε την εναρκτήρια προσφορά-  για τα έργα του γνωστού ζωγράφου της προηγούμενης γενιάς Μιχαήλ Κόκκινου, με θέμα το γυμνό ανθρώπινο σώμα, τα μισά χρήματα από την πώληση των οποίων πρόκειται να διατεθούν μέσω του Οίκου  Δημοπρασιών Myro Antiques House, με πρωτοβουλία του ιδρυτή και ιδιοκτήτη, κ. Σταύρου Μυρωνίδη, υπέρ των σκοπών του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού  «Άλμα Ζωής» Θεσσαλονίκης. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στην 66η δημοπρασία Αντικών και Τέχνης του γνωστού οίκου που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στις 20.00 στο Hyatt Regency Thessaloniki. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 19.30 και το σφυρί θα πέσει στις 20.30. Ανακαλύψτε περισσότερα για την δημοπρασία και την πρωτοβουλία υποστήριξης του Συλλόγου Άλμα Ζωής Νομού Θεσσαλονίκης ΕΔΩ.

Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε την πρόθεση της να διαθέσει στους εργαζόμενους της εισητήρια  των οποίων η χρηματική αξία θα δοθεί κατά 100% στον Σύλλογο "Άλμα Ζωής", ενθαρρύνοντας τους να αγκαλιάσουν τον σημαντικό αυτό σκοπό.

-------------------------------
Δηλώστε συμμετοχή στο event  ΕΔΩ.

Δείτε όλα τα αντικείμενα ΕΔΩ.
-------------------------------


Σχετικά με την εταιρεία Τσομπανίδης χωματουργικά
Η εταιρεία Τσομπανίδης χωματουργικά Ι.Κ.Ε. ιδρύθηκε το 1997 από τον Χρήστο Τσομπανίδη και εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.  Εκεί στεγάζονται τα γραφεία της, καθώς και η μονάδα προσωρινής αποθήκευσης και παραγωγής εδαφοβελτιωτικών, από μη επικίνδυνα απόβλητα. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα επίζηλο ιστορικό εμπειρίας, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, αναλαμβάνοντας έργα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων σε όλη την ελληνική επικράτεια.  Το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, ακεραιότητας, ειλικρίνειας και δικαιοσύνης στις επαγγελματικές σχέσεις της με τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους υπεργολάβους και τους προμηθευτές της, είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την Τσομπανίδης χωματουργικά Ι.Κ.Ε..  Με το σύγχρονο εξοπλισμό και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα εργασιών, συμπεριλαμβανομένων των εκσκαφών σε βάθη έως 30,00μ. και σε ιδιαίτερα περιορισμένους χώρους. Επιπλέον, αναλαμβάνει καθαιρέσεις ειδικών απαιτήσεων, διευθετήσεις ρεμάτων, αποκαταστάσεις χωματερών, κτιριακά έργα, έργα υποδομής καθώς και έργα παραγωγής ενέργειας (Φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα). Περισσότερες πληροφορίες www.tsompanidis-xomatourgika.gr.

Σχετικά με το Άλμα Ζωής Νομού Θεσσαλονίκης
O Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» N. Θεσσαλονίκης είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο του οποίου τα μέλη, οι εθελόντριες και το Διοικητικό Συμβούλιο είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού. Στόχος του είναι η στήριξη των γυναικών που νοσούν και των οικογενειών τους, όπως επίσης η ενημέρωση του πληθυσμού για την πρόληψη-έγκαιρη διάγνωση. Το επιστημονικό έργο του Συλλόγου καθώς και τα Προγράμματα σχεδιάζονται και υλοποιούνται από τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας του Συλλόγου (Κοινωνική Λειτουργό και Ψυχολόγο) και εγκρίνεται από Επιστημονική Επιτροπή. Τα γραφεία του Συλλόγου βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά 38, και οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά 9 πμ -5 μμ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: www.almazoisthes.gr

Σχετικά με τον Οίκο Δημοπρασιών Myrό Antiques House
Ο Οίκος Δημοπρασιών Myro  Antiques House προσπαθεί μέσα από τις Δημοπρασίες και τα events που οργανώνει, να εδραιώσει και στην Βόρεια Ελλάδα τον θεσμό της Δημοπρασίας, όπως αυτή εννοείται και πραγματοποιείται σε χώρες του εξωτερικού, αλλά και ως απάντηση στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Η εταιρεία ηγείται ενός συνόλου δραστηριοτήτων ανάπτυξης, παραγωγής και προβολής ποιοτικής σύγχρονης τέχνης  (μέσω της Myrό Gallery, της πλατφόρμας γλυπτικής Greek Marble Initiative και Διεθνών Συμποσίων που φιλοξενεί και διοργανώνει) και να αναδείξει την Ελλάδα διεθνώς μέσω δραστηριοτήτων Real Estate που περιλαμβάνουν την τη δημιουργία ειδικής πλατφόρμας για την διάθεση διακεκριμένων ακινήτων και νησιών από ιδιώτες. Ο Οίκος βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Σουρωτής – Αγίου Αντωνίου, στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης.  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: www.myroauctions.gr.

Browse by keyword / Βρείτε αυτό που ψάχνετε

Activism Amfissa Andros Animation & Comics Antiparos Art Fairs ArtMarket Athens Auctions Audio/Video Australia Books&Manuscripts Call for entries & Competitions Cinema Collage Collectives Columnist: An Athenian Outsider Columnist: Aperture Columnist: Ciné qua non Columnist: Ιστορίες για γάτες Columnist: Στήλη Άλατος Columnists: London Calling Columnists: www treasures Commentary & Documentation Conferences CulturalContent/Tourism Cyprus DESIGN Digital Art Documentary EDITO ElefsisCultureCapital ENGLISH Fashion Festivals & Biennales Florina Gastronomy Halkida Iconography Ioannina Jewllery Lesvos Multimedia & Installations Art Museums Myconos News Opera Performance Printmaking Projects Restoration/Συντήρηση Rethymnon Retrospective Sculpture & Ceramics Shqipëri StreetArt Symposiums Syros Tattoo Thessaloniki Venue whoISwho Workshops & Masterclasses ΑΝΤΙΚΑ Αντίπαρος ΑΠΟΨΗ Άργος Αρχαιολογία Αρχιτεκτονική Βέροια Βόλος Γειτονιές Δημοπρασίες Διαλέξεις/ΔημόσιεςΣυζητήσεις Δίον-Λιτόχωρο Εγκαίνια Έδεσσα Ειδικά Θέματα ΕικαστικέςΔράσεις Εκδηλώσεις Εκθέσεις Εκπαίδευση ΕΛΕΥΣΙΝΑ Έρευνα Ζωγραφική Ηράκλειο Θέατρο Θρησκεία Ιεράπετρα Ιστορία Καβάλα Καλαμάτα Κέρκυρα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Κοζάνη Λάρισα Λόγος Μουσική Νεκρολογία ΞΑΝΘΗ Ξεναγήσεις Παρουσιάσεις Πάτρα ΠεριΟινουΣκιας Πόρος Πρόσωπα Προσωπικότητες Σάμος Σαντορίνη Σκηνογραφία Σπέτσες Στυλ & Εποχές Συλλογές Συναυλίες Συνέντευξη Τέχνες Τέχνη Τεχνολογία ΤΗΝΟΣ ΥΔΡΑ Φλώρινα ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ Φωτογραφία Χανιά Χειροτεχνίες Χορός Ψηφιδωτό