Wednesday, 16 August 2017

Wall Photo Festival 2017 | "Ανοιχτά παράθυρα 2017": Πρόσκληση Ενδιαφέροντος

Στο πλαίσιο των δράσεων του Wall Festival, διοργανώνεται από την PhoTonic έκθεση με θέμα «Ανοιχτά παράθυρα 2017» . Προσκαλούνται φωτογράφοι και καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν το φωτογραφικό μέσο να καταθέσουν τις δικές τους φωτογραφίες για τη δική τους συμμετοχή στην εν λόγω έκθεση, με καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής μέχρι και 28 Αυγούστου 2017.  αξιολόγηση των φωτογραφιών θα έχει ως βάση τη σύνθεση, τη συνοχή και τη σχέση τους με το θέμα του διαγωνισμού "Ανοιχτά παράθυρα 2017 ". Η φωτογραφική έκθεση υπό τον τίτλο "Ανοιχτά παράθυρα 2017 " φιλοδοξεί να συγκεντρώσει και να προσφέρει την οπτική του καθένα μας για τον κόσμο μέσα από ένα «ανοιχτό παράθυρο». Ανοιχτό παράθυρο όπως τα μάτια μας που βλέπουν, Ανοιχτό παράθυρο όπως η κάρδια μας που αγαπά και οτιδήποτε ανοίγεται προς τον άλλον , αναζητά και έχει κάτι να πει .. Την 3η Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των καλύτερων φωτογραφιών, των οποίων η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Πολυδώρου , Άνω Πόλη από 8.9έως 10.9.2017 ώρες 10.00-24.00. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής και διάκρισης .Όροι Συμμετοχής στο φωτογραφική έκθεση με τίτλο "Ανοιχτά παράθυρα 2017"
1. Οι δηλώσεις συμμετοχής και το φωτογραφικό υλικό θα πρέπει να σταλούν το αργότερο έως τις 28 Αυγούστου 2017.
2. Υποβολή Φωτογραφιών
Η κατάθεση του υλικού γίνεται σε ψηφιακή μορφή στο e-mail: wallfestival@gmail.com
Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα συμμετοχής με ΜΙΑ φωτογραφία.
Το email-συμμετοχής θα που θα αποσταλεί θα έχει τίτλο <<ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Wall Photography Festival>> και θα είναι συνημμένο το ψηφιακό αρχείο της φωτογραφίας.
Το μέγεθος της ψηφιακής φωτογραφίας δεν θα είναι μεγαλύτερο από 2 ΜΒ και θα αναγράφεται το Ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα ως το όνομα του αρχείου (πχ: papadopoulosxristos.jpeg )
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
3. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι πρωτότυπη δουλειά των συμμετεχόντων και για τυχόν κλοπή φωτογραφιών η διοργανώτρια αρχή δεν φέρει καμία ευθύνη.
4. Το Wall Photography Festival αναλαμβάνει δωρεάν την εκτύπωση των φωτογραφιών που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχή σε διαστάσεις 30Χ45 Το Wall Photography Festival δεν είναι υποχρεωμένο να επιστρέψει την τυπωμένη φωτογραφία στον δημιουργό της.
5. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δηλώνουν ότι παραχωρούν στους διοργανωτές του διαγωνισμού το δικαίωμα δημοσίευσης, έκθεσης και εκτύπωσης των φωτογραφιών, για λόγους δημοσιότητας κ.α., με τον όρο της αναφοράς των ονομάτων των δημιουργών, χωρίς να θεμελιώνεται δικαίωμα αμοιβής τους.
6. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό Wall Photography Festival δηλώνουν αποδέχονται τους όρους του διαγωνισμού και παραιτούνται κάθε δικαιώματος διεκδίκησης αμοιβής από τις φωτογραφίες με τις οποίες συμμετέχουν στον διαγωνισμό .
7. Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στους φωτογράφους.
8. Τα κριτήρια αξιολόγησης των φωτογραφιών θα είναι η σύνθεση, η συνοχή και η σχέση τους με το θέμα του διαγωνισμού "Ανοιχτά Παράθυρα 2017 ".
9. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του διαγωνισμού από τους συμμετέχοντες αλλά και τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της διοργανώτριας αρχής. Η μη ακριβής συμμόρφωση προς τους όρους του διαγωνισμού (μη αναγραφή στοιχείων, αναληθή στοιχεία, αποστολή πάνω από μία φωτογραφία κλπ) αποτελεί λόγο αποκλεισμού από την διαδικασία.
10. Η απόφαση της κριτικής επιτροπής είναι οριστική και δεν επιτρέπεται ουδεμία ένσταση ή άλλη διεκδίκηση.
11. Με την συμμετοχή στον διαγωνισμό αποδέχεστε την ενημέρωση σας μέσω email για τις δράσεις του Festival.

Επικοινωνία
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με την συμμετοχή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Wall Photo Festival 2017 στο τηλέφωνο 6977355218 ή μέσω e-mail στο wallfestival@gmail.com

Browse by keyword / Βρείτε αυτό που ψάχνετε

Activism Amfissa Andros Animation & Comics Antiparos Art Fairs ArtMarket Athens Auctions Audio/Video Australia Books&Manuscripts Call for entries & Competitions Cinema Collage Collectives Columnist: An Athenian Outsider Columnist: Aperture Columnist: Ciné qua non Columnist: Ιστορίες για γάτες Columnist: Στήλη Άλατος Columnists: London Calling Columnists: www treasures Commentary & Documentation Conferences CulturalContent/Tourism Cyprus DESIGN Digital Art Documentary EDITO ElefsisCultureCapital ENGLISH Fashion Festivals & Biennales Florina Gastronomy Halkida Iconography Ioannina Jewllery Lesvos Multimedia & Installations Art Museums Myconos News Opera Performance Printmaking Projects Restoration/Συντήρηση Rethymnon Retrospective Sculpture & Ceramics Shqipëri StreetArt Symposiums Syros Tattoo Thessaloniki Venue whoISwho Workshops & Masterclasses ΑΝΤΙΚΑ Αντίπαρος ΑΠΟΨΗ Άργος Αρχαιολογία Αρχιτεκτονική Βέροια Γειτονιές Δημοπρασίες Διαλέξεις/ΔημόσιεςΣυζητήσεις Δίον-Λιτόχωρο Εγκαίνια Έδεσσα Ειδικά Θέματα ΕικαστικέςΔράσεις Εκδηλώσεις Εκθέσεις Εκπαίδευση ΕΛΕΥΣΙΝΑ Έρευνα Ζωγραφική Ηράκλειο Θέατρο Θρησκεία Ιεράπετρα Ιστορία Καβάλα Καλαμάτα Κέρκυρα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Κοζάνη Λάρισα Λόγος Μουσική Νεκρολογία ΞΑΝΘΗ Ξεναγήσεις Παρουσιάσεις Πάτρα ΠεριΟινουΣκιας Πόρος Πρόσωπα Προσωπικότητες Σάμος Σαντορίνη Σκηνογραφία Σπέτσες Στυλ & Εποχές Συλλογές Συναυλίες Συνέντευξη Τέχνες Τέχνη Τεχνολογία ΤΗΝΟΣ ΥΔΡΑ Φλώρινα ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ Φωτογραφία Χανιά Χειροτεχνίες Χορός Ψηφιδωτό