Monday 25 July 2016

ΧΡΩΜΑΤΑ!5 στις 11 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 - Φέτος στο Φράγμα Θέρμης γιορτάζουμε τα 5! Η πιο όμορφη γιορτή Χρωμάτων, που ξεκίνησε σε ολόκληρη την Ελλάδα από την Θεσσαλονίκη, καταφθάνει για μια ακόμα χρονιά! Το πρωτότυπο Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στις 11 Σεπτεμβρίου

• Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Μεγάρου Μουσικής,
που θα παίξει μοντέρνα πασίγνωστα χορευτικά pop κομμάτια υπό την διεύθυνση του Θοδωρή Παπαδημητρίου

• Ομάδα κρουστών Paranaue, που θα φέρουν τους ΑφροΒραζιλιάνικους ήχους στο φράγμα της Θέρμης και θα δώσουν παλμό



> DJs

• Μr. Ado
Ο George Mr. Ado, resident του Decadence για ένα χρόνο, παίζοντας στα πιο in bar της Θεσσαλονίκης, Daily, Mylos Club, Block 33, Zenith Club, Art House, resident DJ στο θρυλικό Pierros στην Μύκονο για ένα χρόνο έδειξε από νωρίς πως γνωρίζει να ξεσηκώνει τα πλήθη. Ο 'χαμαιλέων' της ηλεκτρονικής μουσικής ξεκίνησε το 2009 να ξεσηκώνει κόσμο στο The Real Rocknrolla ενώ το Νοέμβριο του 2015 ξεκίνησε η συνεργασία με την Oblivion Heart, με καταπληκτικά closing set μετά από Slam, Gary Beck,Josh Wink και Mark Broom..

• Holi Rabbit,
Ο DJ της καρδιάς μας, μάς συντροφεύει από την 1η κιόλας Μέρα με τα Χρώματα και ξέρει να σερβίρει τις πιο cool μουσικές

• Alex Kappa,
ο μόλις 21 ετών ταλαντούχος DJ, που πέρσι νίκησε στο διαγωνισμό των Χρωμάτων για το καλύτερο set έρχεται και φέτος για κάνει αυτό που κατάφερε πέρσι. Να σηκώσει τα χέρια και τις καρδιές όλων.. Εχει παίξει στον Μύλο, We και στο River Party

• Arp²
Οι Arp² δύο αδέρφια, μόλις 22 και 21 χρονών, έχοντας αναγνωριστεί ήδη από αρκετά διεθνή ονόματα όπως DELAYERS, Boostedkids, Merk &  Kremont, Tom Swoon. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι στην "4η Ημέρα Με Τα Χρώματα" όσοι παρευρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και ένα Remix των Arp² στο ευρέως γνωστό τραγούδι "Firestone" του Kygo. Μάλλον οι ίδιοι δεν θα φαντάζονταν ότι την επόμενη  χρονιά θα ανέβαιναν στην σκηνή!

>Εργαστήριο Big Bang! Trash Science
Τι θα γινόταν αν μπορούσες να πάρεις όλα αυτά τα ανακυκλώσιμα υλικά που υπάρχουν στο σπίτι σου ή στο σπίτι των φίλων σου ή στο σχολείο και να δημιουργήσεις πράγματα τα οποία θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ξανά στην καθημερινότητα σου; Πράγματα τα οποία δεν είχες ιδέα ότι μπορούσες να φτιάξεις, αλλά οι φυσικές επιστήμες και το απίστευτα δημιουργικό μυαλό σου σε βοηθούν για να τα καταφέρεις! Δεν υπάρχουν όρια στην καινοτομία!

• Dance Act από τους Stay Strong
Oι Stay Strong είναι μία δυναμική ομάδα που διοργανώνει μεγάλα indoor και outdoor fitness events με θέμα κυρίως την γυμναστική και τον χορό. Fitness trips, θεματικές εξορμήσεις και γυμναστική στη φύση είναι κάθε χρόνο ένα αναπόσπαστο κομμάτι της δραστηριότητάς τους.

Happenings
> Funbag η αλλιώς το Μαξιλάρι:
Ενα στρώμα ύψους 2 μέτρων θα σε περιμένει να κάνεις άλμα στα Χρώματα! Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο!

> Επίσης για φέτος ξεκινάμε τον Διαγωνισμό για το πιο τρελό καπέλο:
Φέτος για τα 5α γενέθλια, φτιάξε μόνος σου ή μετέτρεψε ένα καπέλο που θα φοράς εκεί και εντυπωσίασέ μας! Εσύ είσαι που θα κερδίσεις 50 σακουλάκια δώρο για σένα και τους φίλους σου!
Ομως λίγο πιο μετά ετοιμάσου να το αποχωριστείς γιατί θα γίνει ρίψη Καπέλων!
(Παρακαλείσθε να μην προθέστε στα καπέλα αιχμηρά ή άλλου είδους αντικείμενα που μπορεί να τραυματίσουν)

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Προμηθευτείτε έγκαιρα τα περιορισμένα εισιτήριά καθώς και τα κουπόνια χρώματος για την αποφυγή καθυστερήσεων και αναμονής. Η μέρα θα είναι μαγευτική με τις εκπλήξεις που πάντα κρύβει η Sfina στο τσεπάκι της ;)

Μπορείτε να έρθετε στο φράγμα Θέρμης, χρησιμοποιώντας το λεωφορείο 66 του ΟΑΣΘ, με ένα απλό εισιτήριο το οποίο θα σας αφήνει 50 μέτρα από την κεντρική πύλη. Αφετηρία 66: Πάρκο Νεας Ελβετίας Θα υπάρχουν δρομολόγια κάθε 15 λεπτά

Δείτε  στον χάρτη που βρίσκεται το Φράγμα Θέρμης ΕΔΩ.

Η προπώληση περιορισμένων εισιτηρίων & κουπονιών χρώματος ξεκίνησαν!
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• ΙΑΝΟΣ Αριστοτέλους 7 (2310 277004)
• ΙΑΝΟΣ Mediterranean COSMOS (2310 472308)
• ΙΑΝΟΣ (Μητροπόλεως 71) (2310 268 682)
• IANOS (Μεταμορφώσεως 18, Καλαμαριά) (τηλ: 2310 426 780)
• Stereodisk (Αριστοτέλους 4) (2310 262912)
Τιμή εισιτηρίου 5€ (περιλαμβάνεται σακουλάκι)


Νεότερα για το Φεστιβάλ μπορείτε να μάθετε ανα πάσα στιγμή στην σελίδα του Facebook της ομάδας Sfina που το διοργανώνει, δλδ. ΕΔΩ.

Browse by keyword / Βρείτε αυτό που ψάχνετε

Activism Amfissa An Athenian Outsider Andros Animation & Comics Antiparos Art Fairs Art Therapy ArtMarket Athens Auctions Audio/Video Australia Awards Books&Manuscripts Call for entries & Competitions Ciné qua non Cinema Collage Collectives Columnists: www treasures Commentary & Documentation Conferences CulturalContent/Tourism Cyprus DESIGN Digital Art DJs Documentary EDITO ElefsisCultureCapital ENGLISH Fashion Festivals & Biennales Florina Fundraising Gastronomy Halkida Iconography Ioannina Jewllery Lesvos LGBTQI+ Lifestyle London Calling Loutraki Multimedia & Installations Art Museums Myconos Naxos News Opera Party Performance Printmaking Projects Restoration/Συντήρηση Rethymnon Retrospective Sculpture & Ceramics Shqipëri Sikinos StreetArt Symposiums Syros Tattoo Teri Paschos textileArt Thessaloniki US Venue Virtual Watercolor whoISwho Workshops & Masterclasses Αγρίνιο Αίγινα Αίγιο Αλεξανδρούπολη ΑΝΑΦΗ ΑνδριανήΤζίμα Άνδρος ΑΝΤΙΚΑ Αντίπαρος Απόψεις ΑΠΟΨΗ Άργος Αρχαιολογία Αρχιτεκτονική Βέροια Βόλος Γειτονιές Δελφοί ΔΗΜΗΤΡΙΑ Δημοπρασίες Διαλέξεις/ΔημόσιεςΣυζητήσεις Δίον-Λιτόχωρο Δράμα Έβρος Εγκαίνια Έδεσσα Ειδικά Θέματα ΕικαστικέςΔράσεις Εκδηλώσεις Εκθέσεις Εκπαίδευση ΕΛΕΥΣΙΝΑ Επίδαυρος Έρευνα Ζάκυνθος Ζωγραφική Ηράκλειο Θέατρο Θρησκεία Ιδρύματα Ιεράπετρα Ιστορία Ιστορίες για γάτες ΙΩΑΝΝΙΝΑ Καβάλα Καλαμαριά Καλαμάτα Καλλιγραφία Καστελλόριζο Καστοριά Κέρκυρα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Κίμωλος Κοζάνη ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ Κρήτη Κως Λάρισα Λέσβος Λευκάδα Λήμνος Λόγος Λύκειον Ελληνίδων Μεσολόγγι Μουσική Ναύπακτος Ναύπλιο Νεκρολογία ΞΑΝΘΗ Ξεναγήσεις Ολυμπία Ορεστειάδα Παιδαγωγικά Παιδιά Πάρος Παρουσιάσεις Πάτμος Πάτρα ΠεριΟινουΣκιας Πόρος Πρόσωπα Προσωπικότητες Ρόδος Σάμος Σαντορίνη Σκηνογραφία Σκιάθος Σπέτσες Στήλη Άλατος Στυλ & Εποχές Συλλογές Συναυλίες Συνέντευξη ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Τέχνες Τέχνη Τεχνολογία Τζια ΤΗΝΟΣ Τρίκαλα Τρίπολη ΥΔΡΑ Υποτροφίες Φλώρινα ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ Φωτογραφία Χαλκίδα Χανιά Χειροτεχνίες Χίος Χορηγίες Χορός Ψηφιδωτό Ψυχολογία Ψυχολογία στην καθημερινότητα