Thursday, 28 November 2013

32η Δημοπρασία Αντικών & Έργων Τέχνης :: Θησαυροί σε τιμές καφέΣΕ μία εβδομάδα ακριβώς στο Myrό Antiques House διεξάγεται η 32η Δημοπρασία Αντικών & Έργων Τέχνης. Πρόκειται για μία "βαριά" δημοπρασία στην οποία διατιθενται μουσειακού επιπέδου αντικείμενα, αντίκες και πίνακες. Πάντως, καθένας μπορεί να φύγει με κάτι από την δημοπρασία -εκτός βεβαίως από τις καλύτερες αναμνήσεις μιας βραδυάς με πολιτιστικό περιεχόμενο, αφού, είναι γνωστό ότι ο Σταύρος Μυρωνίδης δεν αρκείται να δημοπρατεί τα αντικείμενα αλλά ξεναγεί παράλληλα το κοινό στις ιστορικές και άλλες περιόδους που τα γέννησαν- καθώς υπάρχουν πολλά αντικείμενα ποιότητας με πολύ χαμηλές τιμές. Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013, στις εγκαταστάσεις του οίκου στο 2ο χλμ. Σουρωτής - Αγίου Αντωνίου οι ευχάριστες εκπλήξεις σας θα είναι πολλές. Η ώρα εγγραφής είναι 18:30 και η δημοπρασία ξεκινά στις 19.00.
.


Αν δεν έχετε αυτοκίνητο, ή δεν θέλετε να οδηγήσετε μέχρι εκεί, μπορείτε να επιβιβαστείτε στο πούλμαν που διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ από τον οίκο και ξεκινά στις 18.00 ακριβώς από τον Λευκό Πύργο, ενώ μετά το τέλος της δημοπρασίας θα σας επιστρέψει και πάλι στο ίδιο σημείο από όπου σας παρέλαβε. Συνήθως πρόκειται για ένα πορτοκαλί πούλμαν, αλλά, σε κάθε περίπτωση, ρίξτε μια ματιά στο παρμπρίζ αν γράφει "MYRO", ή ρωτήστε τον οδηγό που πηγαίνει. Αν θέλετε να κλείσετε θέση ή για κάθε σχετική πληροφορία, επικοινωνήστε με τον Πάρη Καπράλο στο 6948813460. 

Ο Οίκος Δημοπρασιών Antique’s House προσπαθεί μέσα από τις Δημοπρασίες και τα events που οργανώνει, να εδραιώσει και στην Βόρεια Ελλάδα τον θεσμό της Δημοπρασίας, όπως αυτή εννοείται και πραγματοποιείται σε χώρες του εξωτερικού. Για τον λόγο αυτό μπορεί στις δημοπρασίες μας να εμφανιστούν κομμάτια σε απίστευτα χαμηλές τιμές (η πραγματική τους αξία μπορεί να είναι μέχρι και 10 φορές πάνω), προσιτές για τον καθένα. Ευελπιστούμε με τον τρόπο αυτό να χτίσουμε ένα φανατικό κοινό που θα έχει την ευκαιρία να ζει αυτήν την μοναδική και διασκεδαστική εμπειρία.

Όροι Συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα τους, να έρθουν στον χώρο της δημοπρασίας τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα για να εγγραφούν, ενώ, ό,τι αγοράσουν μπορούν να το πληρώσουν και να το πάρουν ακόμη και επιτόπου, ή, εναλλακτικά να το παραλάβουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αντικείμενα της δημοπρασίας βρίσκονται στον χώρο της δημοπρασίας ένα μήνα νωρίτερα, ώστε παρέχεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να τα εξετάσουν από κοντά.

Εξάλλου, αν έχετε αντικείμενα που σκέπτεστε να τα διαθέσετε σε κάποια από τις δημοπρασίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Σταύρο Μυρωνίδη (myro.antiques.house@gmail.com ή καλώντας στο 6971890212).

Browse by keyword / Βρείτε αυτό που ψάχνετε

Activism Amfissa Andros Animation & Comics Antiparos Art Fairs Art Therapy ArtMarket Athens Auctions Audio/Video Australia Books&Manuscripts Call for entries & Competitions Cinema Collage Collectives Columnist: An Athenian Outsider Columnist: Aperture Columnist: Ciné qua non Columnist: Ιστορίες για γάτες Columnist: Στήλη Άλατος Columnists: London Calling Columnists: www treasures Commentary & Documentation Conferences CulturalContent/Tourism Cyprus DESIGN Digital Art Documentary EDITO ElefsisCultureCapital ENGLISH Fashion Festivals & Biennales Florina Gastronomy Halkida Iconography Ioannina Jewllery Lesvos Lifestyle Multimedia & Installations Art Museums Myconos News Opera Performance Printmaking Projects Restoration/Συντήρηση Rethymnon Retrospective Sculpture & Ceramics Shqipëri StreetArt Symposiums Syros Tattoo Thessaloniki Venue Watercolor whoISwho Workshops & Masterclasses Αίγινα ΑΝΑΦΗ ΑΝΤΙΚΑ Αντίπαρος ΑΠΟΨΗ Άργος Αρχαιολογία Αρχιτεκτονική Βέροια Βόλος Γειτονιές ΔΗΜΗΤΡΙΑ Δημοπρασίες Διαλέξεις/ΔημόσιεςΣυζητήσεις Δίον-Λιτόχωρο Δράμα Εγκαίνια Έδεσσα Ειδικά Θέματα ΕικαστικέςΔράσεις Εκδηλώσεις Εκθέσεις Εκπαίδευση ΕΛΕΥΣΙΝΑ Επίδαυρος Έρευνα Ζωγραφική Ηράκλειο Θέατρο Θρησκεία Ιεράπετρα Ιστορία Καβάλα Καλαμάτα Καστελλόριζο Κέρκυρα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Κίμωλος Κοζάνη Κρήτη Λάρισα Λήμνος Λόγος Μουσική Νεκρολογία ΞΑΝΘΗ Ξεναγήσεις Παιδαγωγικά Πάρος Παρουσιάσεις Πάτρα ΠεριΟινουΣκιας Πόρος Πρόσωπα Προσωπικότητες Ρόδος Σάμος Σαντορίνη Σκηνογραφία Σπέτσες Στυλ & Εποχές Συλλογές Συναυλίες Συνέντευξη Τέχνες Τέχνη Τεχνολογία Τζια ΤΗΝΟΣ ΥΔΡΑ Φλώρινα ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ Φωτογραφία Χανιά Χειροτεχνίες Χορός Ψηφιδωτό