Saturday, 21 January 2012

Εντυπωσιακή η πρώτη δημοπρασία του 2012 στο Antiques HouseΗ πρώτη δημοπρασία του 2012 του Antiques House θα είναι εντυπωσιακή. Δείτε τα αντικείμενα στο slideshow. Αυτή τη φορά δίνεται έμφαση σε εξαιρετικής ποιότητας χαλιά Ανατολής και βαριές αντίκες μεγάλης αξίας που θα ξεκινούν από εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Σε αυτή τη δημοπρασία ξεχωρίζουν ρολόγια-αντίκες εξαιρετικής τέχνης, κυριαρχούν ενδιαφέροντα χαρακτικά, γνήσια χαλιά Ανατολής και έργα τέχνης από διάφορες περιόδους, και, σύγχρονους, αλλά και κλασσικούς δημιουργούς, όπως επίσης εξαιρετικά αμερικάνικα και ευρωπαϊκά έπιπλα-αντίκες. Η δημοπρασία θα λάβει χώρα στο Myrό Antiques House στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης (2o χλμ Σουρωτής /Αγ. Αντωνίου) την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου στις 19.00 (εγγραφές στις 18.30).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία -όπως πάντα- είναι πάντα ανοικτή στο κοινό, ακόμα και αν οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν δεν επιθυμούν να δεσμευτούν για κάποια αγορά, αλλά απλώς να γνωρίσουν τον κόσμο της αντίκας και τις δυνατότητες που παρέχονται. Πέρα από τη τυπική διαδικασία που ακολουθείται με βάση διεθνείς προδιαγραφές, κάθε δημοπρασία παρέχει γνωστικό περιεχόμενο και υπόβαθρο το οποίο εστιάζεται σε μία ποικιλία θεμάτων, όπως ανάλυση από ειδικούς επί θεμάτων που αφορούν τη συντήρηση, τη χρονολόγηση και την αντικειμένων, επίπλων, έργων Τέχνης, αλλά ακόμα και θεμάτων που άπτονται περιόδων και κινημάτων στη Τέχνη. Ο οίκος προσπαθεί μέσα από τις δημοπρασίες και τα events που οργανώνει, να εδραιώσει και στην Β. Ελλάδα τον θεσμό της Δημοπρασίας, όπως αυτή νοείται και πραγματοποιείται σε χώρες του εξωτερικού, με μακρά παράδοση στο είδος. Τόσο επαγγελματίες όσο και ιδιώτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Στη λήξη κάθε δημοπρασίας ο οίκος παραθέτει δεξίωση με μπουφέ για όλους τους καλεσμένους του, με εκλεκτά είδη & κρασιά που διαθέτουν στον οίκο τοπικοί μικροί παραγωγοί, ειδικά για τη περίσταση. Για τους όρους συμμετοχής στη δημοπρασία όσο και για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη δημοπρασία ανατρέξτε στο site του Antiques House www.antiqueshouse.gr

Επιπλέον, το Antiques House διαθέτει πούλμαν 50 θέσεων το οποίο θα ξεκινήσει από τον Λ. Πύργο στις 18.00, την ημέρα της δημοπρασίας, ώστε να δώσει την ευκαιρία συμμετοχής ή/και παρακολούθησης της ακόμη και σε όσους δεν μπορούν να φτάσουν στις γκαταστάσης του στην Σουρωτή με δικό του όχημα. Για αυτή τη δυνατότητα μπορείτε να συνεννοήστε με τον κ. Πάρη Καπράλο, στο τηλέφωνο 6948813460.

Τέλος, πρέπει να επισημάνουμε βρίσκονται στον χώρο της δημοπρασίας ένα μήνα νωρίτερα, ώστε παρέχεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να τα εξετάσουν από κοντά. Βεβαίως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα δουν και στην ιστοσελίδα μας που βρίσκεται στη www.antiqueshouse.gr. Εξάλλου, αν έχετε αντικείμενα που σκέπτεστε να τα διαθέσετε σε κάποια από τις δημοπρασίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Σταύρο Μυρωνίδη (info@antiqueshouse.gr ή καλώντας στο 6971890212)

Browse by keyword / Βρείτε αυτό που ψάχνετε

Activism Amfissa Andros Animation & Comics Antiparos Art Fairs ArtMarket Athens Auctions Audio/Video Australia Books&Manuscripts Call for entries & Competitions Cinema Collectives Columnist: An Athenian Outsider Columnist: Aperture Columnist: Ciné qua non Columnist: Ιστορίες για γάτες Columnist: Στήλη Άλατος Columnists: London Calling Columnists: www treasures Commentary & Documentation Conferences CulturalContent/Tourism Cyprus DESIGN Digital Art Documentary EDITO ElefsisCultureCapital ENGLISH Fashion Festivals & Biennales Florina Gastronomy Halkida Iconography Ioannina Jewllery Lesvos Multimedia & Installations Art Museums Myconos News Opera Performance Printmaking Projects Restoration/Συντήρηση Rethymnon Retrospective Sculpture & Ceramics Shqipëri StreetArt Symposiums Syros Tattoo Thessaloniki Venue whoISwho Workshops & Masterclasses ΑΝΤΙΚΑ Αντίπαρος ΑΠΟΨΗ Άργος Αρχαιολογία Αρχιτεκτονική Βέροια Γειτονιές Δημοπρασίες Διαλέξεις/ΔημόσιεςΣυζητήσεις Δίον-Λιτόχωρο Εγκαίνια Έδεσσα Ειδικά Θέματα ΕικαστικέςΔράσεις Εκδηλώσεις Εκθέσεις Εκπαίδευση ΕΛΕΥΣΙΝΑ Έρευνα Ζωγραφική Ηράκλειο Θέατρο Θρησκεία Ιεράπετρα Ιστορία Καβάλα Καλαμάτα Κέρκυρα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Κοζάνη Λάρισα Λόγος Μουσική Νεκρολογία ΞΑΝΘΗ Ξεναγήσεις Παρουσιάσεις Πάτρα ΠεριΟινουΣκιας Πόρος Πρόσωπα Προσωπικότητες Σάμος Σαντορίνη Σπέτσες Στυλ & Εποχές Συλλογές Συναυλίες Συνέντευξη Τέχνες Τέχνη Τεχνολογία ΤΗΝΟΣ ΥΔΡΑ Φλώρινα ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ Φωτογραφία Χανιά Χορός Ψηφιδωτό